Vacature – Construction Engineer – Apeldoorn

Haal jij ook energie uit het bijdragen aan complexe projecten en grootse techniek?

Windenergie, vliegtuigen, schepen, bruggen… Werk je bij HYDAC dan heb je letterlijk en figuurlijk een wereldbaan. Want bij ons werk je niet alleen mee aan de productie van hydraulische systemen met een wereldwijde afzet. Je wordt ook voortdurend uitgedaagd om je eigen grenzen te verleggen. Kies voor de dynamiek van een internationale markt-leider. Kies voor de absolute top in hydraulica. Kies voor HYDAC.

Omschrijving ERVAREN CONSTRUCTION ENGINEER m/v

Op de afdeling Engineering worden de eisen en wensen van onze klanten vertaald naar perfecte ontwerp- en productietekeningen, inclusief berekeningen, stuklijsten en instructieboeken. Als construction engineer wordt jij medeverantwoordelijk voor het technische ontwerp van hydraulische installaties, van concept tot en met oplevering.

Je werk is uitdagend en divers. Je maakt hydraulische schema’s, detailtekeningen, samenstellingstekeningen en stuklijsten. Je controleert ze en past ze zo nodig aan. Ook voor de interne afstemming en ondersteuning van productie- en montage-werkzaamheden draai je je hand niet om. Tevens onderhoud je op technisch niveau contacten met internationale leveranciers en klanten.

Profiel:

Om deze zware, maar zeer waarderende functie goed te kunnen uitoefenen moet je in het bezit zijn van een relevant technisch diploma op MBO+/ HBO-niveau. Ervaring in de hydrauliek of machinebouw een pré. Ervaring met 2D/3D CAD-systemen is een must. Daarnaast beschik je over alle noodzakelijke kennis omtrent productietechnieken, zoals bijvoorbeeld plaatwerk, oppervlaktebehandeling en/of verspanen.

En alsof dat nog niet genoeg is: je hebt een uitgesproken kwaliteitsbewuste en klant-gerichte instelling. Je bent communicatief vaardig, initiatiefrijk, pragmatisch, analytisch, zelfstandig en een teamspeler. Een goede beheersing van de Engelse en Duitse taal strekt tot de aanbeveling.

Wat biedt Hycom:

Wij bieden je een uitdagende functie met groeimogelijkheden in een internationaal opererende organisatie, die zich onder meer richt op dredging- en offshore industrie, vliegtuigfabrikanten en luchtvaartmaatschappijen. Je kunt rekenen op goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

ACQUISITIE WORDT NIET OP PRIJS GESTELD

Voor meer informatie over deze functie:Arthur Rondeel |
Telefoon 088 059 7200
Sollicitatiebrief met motivatie en CV:elly.ostolski@hydac.com

Makkelijk online solliciteren!

Gebruik het sollicitatieformulier
[contact-form-7 404 "Not Found"]